APARTMANI MAGDALENA
Apartmani i Sobe Otok Rab - Lopar

Smještaj

Naš se pansion nalazi na mirnom brežuljku nedaleko od centra grada. Plaže su dostupne pješačeći 5 - 30 min. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko restorana, pizzerija i trgovina. Uz kuću se nalazi lijepi vrt u hladu stabala crnike i vinove loze, te terasa sa grillom. Sve sobe i apartmani raspolažu velikom terasom sa predivnim pogledom na more. Za goste u sobama serviramo obilan doručak u vrtu ili u sali, a za goste u apartmanima po njihovim željama.

Naš se pansion sastoji od nekoliko apartmana sa 2, 3, 4, i 5 osoba, između 25 do 55 m2. Apartmani za 4 do 5 osoba imaju dvije spavaće sobe, kuhinju sa blagovaonom i kupaonicom sa WC-om. Cijene apartmana za 2 - 3 osobe su od 30 - 50 € , a cijene apartmana za 4 osoba su 40 - 80 € za sve osobe po danu, bez pristojbene takse. (pomoćni ležaj 7,50 € po danu).

Spavaće sobe sa kupaonicom i WC-om su veličine od 14 -16 m2, a cijena se kreće od 10 ,15€ i 20€ po osobi i danu, bez pristojbene takse. Uz to na raspolaganju našim gostima stoji i kuhinja sa salom , kao i dovoljno parkirnih mjesta, Klima i Internet WIFI priključak. Mi smo obitelj sa dvoje djece i pansion vodimo već 18 godina, te se stalno trudimo da odmor provedete što ugodnije i ljepše. Mnogi nam gosti dolaze već godinama i uživaju u veseloj obiteljskoj atmosferi. Kod svih vrsta problema stojimo rado na raspolaganju. U travnju, svibnju, lipnju i rujnu pružamo vam šetnje po plažama, brežuljcima, uz opis kamena, fosila i biljaka, zvjezdanog neba u noći, te vožnju čamcem.Martina i Mirko Paparić.

Galerija Slika

Flower templatemo.com